Over Enjoy

"Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.
- Leonardo Da Vinci

Een enorme luchtballon in de vorm van een stoomtrein steeg in 1995 langzaam op vanaf de Barneveld Ballonfiësta, het was de laatste luchtballon van de in totaal 35 luchtballons die deze avond vanaf de Koeweide in Barneveld vertrokken. Terwijl de luchtballon langzaam van het evenemententerrein wegdreef stond een 9-jarig jongetje vol bewondering naar de lucht te staren. Het 'ballonvirus' had hem te pakken.

De jaren daarna werd de lucht op mooie zomeravonden goed in de gaten gehouden. Zodra er ergens een luchtballon werd gespot begon het jongetje hard achter al die mooie luchtballonnen aan te fietsen, in de hoop om bij de landing te kunnen zijn. Na deze mooie tijd werd de hobby iets serieuzer en brak de tijd aan van het 'mogen volgen' bij verschillende ballonteams. Hierdoor werd de interesse meer en meer gewekt, waardoor het meewerken achter de schermen bij een ballonvaartbedrijf voor de vaartvoorbereidingen en het onderhoud natuurlijk niet kon achterblijven. Na dit werk jaren met heel veel plezier te hebben gedaan, was het tijd voor de volgende grote stap. De droom najagen die al als 14-jarig jongetje begon: Een eigen ballonvaartonderneming opzetten.

Enjoy! Ballonvaarten was geboren.

Na diverse jaren ervaring te hebben mogen opdoen bij zowel grote als kleine ballonvaartbedrijven, weten wij precies wat gasten wel en ook vooral niet op prijs stellen. Hierdoor kunnen wij als Enjoy! Ballonvaarten de beste kwaliteit ballonvaarten aanbieden.

Veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je o.a. terug in de materialen waarmee Enjoy! Ballonvaarten werkt. Wij varen alleen met materialen die voldoen aan de strenge luchtvaarteisen van de EU. Al het materiaal wordt jaarlijks, of om de 100 vaaruren minutieus door een erkend onderhoudsbedrijf bekeken en opnieuw gekeurd.

Enjoy! Ballonvaarten zorgt dat haar passagiers oprecht een mooi en veilig avontuur tegemoet gaan.