Ballonvaart Zevenaar

Voor de Liemers is Zevenaar de grootste stad. Deze grote stad heeft een karakteristiek centrum, met haar nieuwe woonwijken en industrie. Dit is een plaatje om tijdens een ballonvaart vanuit Zevenaar met een luchtballon te bekijken. Vanuit de luchtballon kunt u namelijk goed zien hoe de stad Zevenaar is opgebouwd. Ook hoe alles zo dichtbij elkaar ligt.

De Betuweroute met tunnel komt dwars door Zevenaar heen. Tijdens de ballonvaart kunt u goed zien hoe deze door de omgeving loopt. In de directe omgeving zijn veel bezienswaardigheden te zien. De ballonvaart brengt u langs de meest mooie plekken, zoals bijvoorbeeld steenfabriek de Panoven. Vanaf de grond is dit al geweldig maar tijdens een ballonvaart is dit in Zevenaar adembenemend.

..

Een uniek uitje in eigen land

Een ballonvaart in deze omgeving is zeer afwisselend. De steeds verschillende landschappen maken de ballonvaart echt tot een unieke ervaring. Zevenaar en omgeving bieden daadwerkelijk alles. Van een stad tot dorpjes en buitengebieden, maar ook industrie en rivieren zijn vanuit de lucht goed te bewonderen. Zo kunt u vanuit de lucht ook de prachtige seizoenen zien, zoals wanneer alle bloemen in bloei staan in het voorjaar. Of juist alle bomen mooi gekleurd zijn tijdens de herfst. Ook zijn de wintervaarten heel bijzonder door het ondergesneeuwde landschap waar de luchtballon overheen glijdt. Naast de losse ticket verkoop kunt u er ook voor kiezen om een groepsvaart te reserveren. U gaat dan zonder medepassagiers, dus echt alleen uw eigen kenniskring de lucht in. Het is dan zelfs mogelijk om bij voldoende ruimte vanuit uw tuin te starten in Zevenaar.

Start van de ballonvaart vanuit Zevenaar

Vanuit Zevenaar kan er gestart worden vanaf sportpark Hengelder en steenfabriek de Panoven. Op de dag van de ballonvaart bekijken wij allereerst het weerbericht voor die avond. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen om de exacte verzameltijd af te spreken in Zevenaar. Vervolgens ontmoeten wij elkaar op de opgegeven tijd en locatie. Hier krijgt u een veiligheidsbriefing. Daarna kunt u helpen om de luchtballon klaar te maken. Zo zal de ervaring nog een stukje specialer worden. Met een grote ventilator wordt de luchtballon gevuld met koude lucht, zodra de luchtballon voldoende is gevuld met koude lucht, gaan de warme branders aan. De luchtballon zal, door de opstijgen warme lucht, omhoog komen. Zodra de luchtballon overeind staat, stappen de laatste passagiers in. Uw ballonvaart om een unieke herinnering te maken begint!

Wanneer de luchtballon los is, begint het genieten van Zevenaar en omgeving. De luchtballon drijft met de wind mee, dus we weten nooit precies waar de ballonvaart naar toe gaat. Tijdens de ballonvaart kan de piloot uw vragen beantwoorden wanneer u deze heeft. Ook zal de piloot nauw contact houden met de crew die de luchtballon volgt vanaf de grond. Na een uur te hebben gevaren gaat de piloot op zoek naar een landingslocatie.

Een exclusieve afsluiting van de ballonvaart vanuit Zevenaar

Als deze is gevonden zal de piloot de luchtballon rustig proberen neer te zetten. Na de landing zal de volgploeg, oftewel de Crew, zich bij de luchtballon melden. De luchtballon zal gezamenlijk ingepakt worden. Na de ballonvaart worden de passagiers traditioneel gedoopt en in de adelstand verheven. Jullie krijgen de adellijke titel Baron of Barones mee naar huis. Welke uiteraard is terug te vinden op het certificaat. Deze krijgen alle passagiers na afloop van de ballonvaart. Na een hapje en een drankje worden de passagiers door de volgploeg weer terug naar de verzamellocatie in Zevenaar gebracht. Daar zullen wij, na gemiddeld 3 uur samen op weg te zijn geweest, weer terug komen.

 

Wij plaatsen met regelmaat een aantal foto’s van de ballonvaarten. Zo kun je een mooie impressie krijgen van de ballonvaarten die Enjoy! Ballonvaarten uitvoert. Neem gerust een kijkje op onze fotopagina of bijvoorbeeld op onze social media kanalen: facebook, instagram en pinterest. Hier zetten wij vaak een paar foto’s op na een van onze fantastische ballonvaarten.

Ballonvaart vanuit Zevenaar
Ballonvaart Zevenaar

Waarom Enjoy!

 • Luxe Enjoy! ticket
 • Exclusieve ervaring
 • Varen boven uw eigen regio
 • Uitgebreid programma
 • Professionele begeleiding
 • Scherp geprijsd
 • Klein gezelschap aan boord
 • Flesje water tijdens de vaart
 • Traditionele luchtdoop
 • Aandenken certificaat
 • Versnapering na de ballonvaart
 • Vervoer terug naar startlocatie

Contact:

 ’t Buske 15, 6921 BR Duiven

 info@enjoyballonvaarten.nl

 (0316) 70 02 15