Ballonvaart Westervoort

Een unieke en spectaculaire manier om Nederland te bewonderen is natuurlijk vanuit de lucht, of je nu met vrienden en familie een gezellige dag wilt doorbrengen, of als bedrijfsuitje een keer een ballonvaart wilt maken boven Westervoort. Het hele jaar door is het mogelijk om in alle rust boven het landschap te genieten van het uitzicht. In een luchtballon zie je het landschap als nooit tevoren. Iedereen die het eens heeft meegemaakt zal het kunnen vertellen: een unieke ervaring die je nooit meer vergeet.

..

Ballonvaren, altijd een bijzondere ervaring

Wanneer u een ballonvaart boekt voor Westervoort, dan starten wij met onze luchtballon vanuit het Horsterpark. Direct naast de bebouwde kom. Zodra de luchtballon is opgestegen hebben de passagiers direct een mooi overzicht over heel Westervoort.

Westervoort wordt gekenmerkt door de ligging tussen de rivieren en de splitsing tussen van de Rijn en de IJssel en de Westervoorts brug. Een luchtballonvaart is zorgeloos avontuur dat al begint nadat u uw ballonvaart heeft gereserveerd met het ontvangen van uw luxe ballonvaart ticket.

Westervoort kan dal wel de kleinste gemeente van Nederland zijn, maar deze plaats biedt vanuit de lucht alle facetten die een ballonvaart onvergetelijk maken. Naast het dorpse ziet u ook het industrieterrein en de landerijen met het unieke onderwaterloopgebied en de dubbele dijk bij de Rijndijk. Op dit moment begint de bouw van een nieuwe wijk en kunt u de vooruitgang tijdens de ballonvaart vanuit de lucht bekijken.

Enjoy! Ballonvaarten, gevestigd in Duiven, werkt met lokale piloten zodat zij u alles over het gebied waarover wij varen met de ballon kunnen vertellen. Na het verzamelen op de opstijglocatie bouwen wij de luchtballon samen op en gaan wij, onder toeziend oog van vele toeschouwers, rustig de lucht in om een ballonvaart te maken.

De ballonvaart duurt minimaal één uur en tijdens deze ballonvaart ziet u naast Westervoort ook de nodige omliggende plaatsen en gebieden.

Enjoy! Ballonvaarten biedt vanuit Westervoort en omgeving ballonvaarten aan voor particulieren en bedrijven. Wij varen met kleinere luchtballonnen waarbij wij maximaal 7 medepassagiers bij u in 1 mand zullen meenemen. Voor grotere groepen is het mogelijk om met meerdere ballonnen tegelijk op te stijgen of om op verzoek een grotere luchtballon in te zetten. Zo kan ballonvaren vanuit Westervoort extra leuk zijn met familie, vrienden of collega’s.

Daarnaast is het bij Enjoy! Ballonvaarten ook mogelijk om een VIP ballonvaart te reserveren met maximaal 2 of 3 passagiers voor bijvoorbeeld huwelijksaanzoeken of jubilea.

Bij goed weer kiest onze luchtballon wekelijks in dit gebied het luchtruim. Ballonvaren is geheel weersafhankelijk, zo mogen er geen actieve buien in een straal van 16 kilometer zijn en mag de bewolking niet te laag hangen. Als het harder waait dan windkracht 3 zal de ballonvaart verplaatst worden.

Weet u al of u een ochtendvaart of aan avondvaart wilt reserveren? Een avond ballonvaart wordt het meest geboekt. Zweef samen met Enjoy! Ballonvaarten de zonsondergang boven Westervoort tegemoet of boek een ochtendvaart en zie Westervoort letterlijk wakker worden tijdens de zonsopkomst.

Reserveer uw ballonvaart en beleef een uniek uitje in eigen land!

Ballonvaart Westervoort
Ballonvaart vanuit Westervoort

Waarom Enjoy!

 • Luxe Enjoy! ticket
 • Exclusieve ervaring
 • Varen boven uw eigen regio
 • Uitgebreid programma
 • Professionele begeleiding
 • Scherp geprijsd
 • Klein gezelschap aan boord
 • Flesje water tijdens de vaart
 • Traditionele luchtdoop
 • Aandenken certificaat
 • Versnapering na de ballonvaart
 • Vervoer terug naar startlocatie

Contact:

 ’t Buske 15, 6921 BR Duiven

 info@enjoyballonvaarten.nl

 (0316) 70 02 15