Ballonvaart Doetinchem

Door met een ballonvaart over Doetinchem en omgeving te drijven krijg je een uniek perspectief op het landschap. Meestal zie je ze overkomen op mooie zomeravonden, maar ook in de ochtenduren kiezen verschillende luchtballonnen het luchtruim. Sterker nog, de ballonvaarten worden boven Doetinchem ook in de winter uitgevoerd. Omdat de invloed van de zon dan een stuk minder is, en de lucht vaak rustiger, kan er in de winter zelfs de hele dag gevaren worden. En omdat de ballon meedrijft op de wind, en je de warme branders boven je hebt, is het ook ’s winters niet koud, terwijl je in de lucht geniet van het uitzicht. Of je nu kiest voor een intieme ervaring voor twee personen, of met een grote groep het luchtruim wilt kiezen, elke ballonvaart is een blik op Doetinchem om nooit meer te vergeten.

..

Een ballonvaart vanuit Doetinchem, een unieke ervaring

Iedere ballonvaart is verschillend. De wind bepaalt immers de uiteindelijke route. Wel weten we, hoe we uiteindelijk ook varen, dat je vanaf onze startlocaties altijd een schitterend uitzicht rondom hebt. De ballon neemt je mee over een groot gebied. Je ziet steden, dorpen, rivieren en bossen op een spectaculaire manier onder je door glijden. Als je kiest voor een ochtendvaart zie je de mensen in Doetinchem vanuit je ballonvaart op gang komen, terwijl iedereen zich klaar maakt voor een nieuwe dag. Van totale rust in het begin tot grote bedrijvigheid, terwijl jij in alle kalmte van de omgeving geniet. Bij een avondvaart, de meest uitgevoerde vaart, zie je iedereen juist ontspannen op terrasjes naar je omhoog kijken, of wandelingen maken door het schitterende landschap.

In de winter kan er de hele dag gevaren worden, en heb je vaak de meest verreikende uitzichten. De kale bomen en stille weilanden geven deze vaarten een uitzonderlijk gevoel. Zeker als het gesneeuwd heeft is de omgeving bijzonder indrukwekkend. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met grote groepen tegelijk de lucht in te gaan. Niet met gigantische manden vol met mensen, maar in comfortabele groepen van maximaal zeven mensen. Omdat wij meerdere luchtballonnen tot onze beschikking hebben en ook in kunnen huren, is het mogelijk om met een grotere groep een ballonvaart in de omgeving van Doetinchem te maken. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of familiefeesten.

Een exclusieve afsluiting van de ballonvaart vanuit Doetinchem

Natuurlijk wordt iedere ballonvaart feestelijk afgesloten. Het gezamenlijk inpakken van de luchtballon, gevolgd door de traditionele champagnedoop, of een gezamenlijk ontbijt, maakt het feest helemaal af. Hoe we ook varen, je komt altijd thuis met een mooi verhaal om vrienden en familie te vertellen.

Wij plaatsen met regelmaat een aantal foto’s van de ballonvaarten. Zo kun je een mooie impressie krijgen van de ballonvaarten die Enjoy! Ballonvaarten uitvoert. Neem dus gerust een kijkje op onze fotopagina of op onze social media kanalen: facebook, instagram en pinterest. Hier zetten wij vaak een paar foto’s op na een van onze fantastische ballonvaarten.

Ballonvaart vanuit Doetinchem
Ballonvaart Doetinchem

Waarom Enjoy!

 • Luxe Enjoy! ticket
 • Exclusieve ervaring
 • Varen boven uw eigen regio
 • Uitgebreid programma
 • Professionele begeleiding
 • Scherp geprijsd
 • Klein gezelschap aan boord
 • Flesje water tijdens de vaart
 • Traditionele luchtdoop
 • Aandenken certificaat
 • Versnapering na de ballonvaart
 • Vervoer terug naar startlocatie

Contact:

 ’t Buske 15, 6921 BR Duiven

 info@enjoyballonvaarten.nl

 (0316) 70 02 15