Luchtballon Marketing

14 februari 2018

Opvallen met uw bedrijf of product en tegelijk klanten en zakenrelaties op een uniek uitje trakteren? www.luchtballonmarketing.nl
Ballonvaren, de perfecte marketing tool.

Luchtballon marketing.

Naast passagiersvaarten voor particulieren en bedrijven richt Enjoy! Ballonvaarten zich ook op het inzetten van luchtballonnen voor marketing doeleinden

Wat houdt luchtballonmarketing nou eigenlijk in?

Bedrijven zijn steeds weer opzoek om met hun naam of product op te vallen, advertenties in bladen en kranten, commercials op televisie of een billboard langs de snelweg. Zo zijn er 10-tallen manieren te bedenken om aandacht te vragen bij de consument. Voor bedrijven is het altijd weer een uitdaging om iets ludieks en vooral opvallends te bedenken.

Enjoy! Ballonvaarten geeft bedrijven de kans om letterlijk boven de concurrent uit te stijgen. Luchtballonnen vallen enorm op en ze weten altijd de aandacht van de mensen op de grond te trekken. Daardoor is gebleken dat een luchtballon het perfecte marketinginstrument is om aandacht te vragen van de consument. 
Elke doelgroep wordt bereikt, wie kijkt er immers nou niet omhoog als er een luchtballon over komt drijven?

 

Kosten:

10 jaar uw naam in de lucht voor nog geen €30.000,-

Een luchtballon is natuurlijk enorm duur in aanschaf..!? Dat valt mee! U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, een luchtballon waar een piloot + 7 passagiers mee vervoerd kunnen worden, helemaal in uw eigen huisstijl, kost nog geen €30.000,-! Gemiddeld gaat een luchtballon ruim 600 uur mee, dit betekend in de praktijk ruim 10 jaar luchtreclame!

Gemiddeld willen sponsoren 6 tot 8 passagiers tegelijk vervoeren, is dit aantal iets te veel van het goede of wilt u juist meer klanten tegelijk mee kunnen nemen dan is dit uiteraard mogelijk, Enjoy! Ballonvaarten past zich geheel aan naar de wensen van de klant.

 

Bent u benieuwd geworden wat een luchtballon met reclameuitingen voor impact voor uw bedrijf of product kan hebben? Op onderstaande link hebben wij de statistieken en uitkomsten van verschillende onderzoeken geplaatst:

http://www.luchtballonmarketing.nl/feiten/statistieken/

 

 

Een onvergetelijke avond voor klanten, zakenrelaties en medewerkers.

Ballonvaren is heel populair en veel meer dan alleen uw naam op een ballon zetten. Wie heeft een ballonvaart maken nou niet op zijn/haar bucket-list staan? Een bedrijfsluchtballon is niet alleen goed voor naamsbekendheid maar is ook heel handig en uniek om zakenrelaties, klanten en medewerkers een geweldige avond te bezorgen in uw eigen luchtballon. Eén ding is zeker, na een onvergetelijke avond zullen zij u zeker nooit meer vergeten!

Kortom: Ballonvaren, de perfecte marketing tool!

Heeft u interesse in ballonvaartmarketing of wilt u meer informatie? Wij nodigen u van harte uit om onze marketing website te bekijken: www.luchtballonmarketing.nl  Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd, geheel vrijblijvend, bereiken op telefoonnummer: 0316 – 700 215.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *