Luchtballon Marketing

14 februari 2018

Opvallen met uw bedrijf of product en tegelijk klanten en zakenrelaties op een uniek uitje trakteren? www.luchtballonmarketing.nl
Ballonvaren, de perfecte marketing tool.

Luchtballon marketing.

Naast passagiersvaarten voor particulieren en bedrijven richt Enjoy! Ballonvaarten zich ook op het inzetten van luchtballonnen voor marketing doeleinden

Wat houdt luchtballonmarketing nou eigenlijk in?

Bedrijven zijn steeds weer opzoek om met hun naam of product op te vallen, advertenties in bladen en kranten, commercials op televisie of een billboard langs de snelweg. Zo zijn er 10-tallen manieren te bedenken om aandacht te vragen bij de consument. Voor bedrijven is het altijd weer een uitdaging om iets ludieks en vooral opvallends te bedenken.

Enjoy! Ballonvaarten geeft bedrijven de kans om letterlijk boven de concurrent uit te stijgen. Luchtballonnen vallen enorm op en ze weten altijd de aandacht van de mensen op de grond te trekken. Daardoor is gebleken dat een luchtballon het perfecte marketinginstrument is om aandacht te vragen van de consument. 
Elke doelgroep wordt bereikt, wie kijkt er immers nou niet omhoog als er een luchtballon over komt drijven?

 

Kosten:

10 jaar uw naam in de lucht voor nog geen €30.000,-

Een luchtballon is natuurlijk enorm duur in aanschaf..!? Dat valt mee! U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, een luchtballon waar een piloot + 7 passagiers mee vervoerd kunnen worden, helemaal in uw eigen huisstijl, kost nog geen €30.000,-! Gemiddeld gaat een luchtballon ruim 600 uur mee, dit betekend in de praktijk ruim 10 jaar luchtreclame!

Gemiddeld willen sponsoren 6 tot 8 passagiers tegelijk vervoeren, is dit aantal iets te veel van het goede of wilt u juist meer klanten tegelijk mee kunnen nemen dan is dit uiteraard mogelijk, Enjoy! Ballonvaarten past zich geheel aan naar de wensen van de klant.

 

Bent u benieuwd geworden wat een luchtballon met reclameuitingen voor impact voor uw bedrijf of product kan hebben? Op onderstaande link hebben wij de statistieken en uitkomsten van verschillende onderzoeken geplaatst:

http://www.luchtballonmarketing.nl/feiten/statistieken/

 

 

Een onvergetelijke avond voor klanten, zakenrelaties en medewerkers.

Ballonvaren is heel populair en veel meer dan alleen uw naam op een ballon zetten. Wie heeft een ballonvaart maken nou niet op zijn/haar bucket-list staan? Een bedrijfsluchtballon is niet alleen goed voor naamsbekendheid maar is ook heel handig en uniek om zakenrelaties, klanten en medewerkers een geweldige avond te bezorgen in uw eigen luchtballon. Eén ding is zeker, na een onvergetelijke avond zullen zij u zeker nooit meer vergeten!

Kortom: Ballonvaren, de perfecte marketing tool!

Heeft u interesse in ballonvaartmarketing of wilt u meer informatie? Wij nodigen u van harte uit om onze marketing website te bekijken: www.luchtballonmarketing.nl  Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd, geheel vrijblijvend, bereiken op telefoonnummer: 0316 – 700 215.

Valentijn 2018

1 februari 2018

Met jouw Valentijn in de wolken?

Heb jij Cupido al gespot? Het is bijna Valentijn!
Neem je geliefde mee in de wolken en Cupido schiet gegarandeerd raak.

Ballonvaarten roepen altijd romantische gevoelens op. Wie droomt er nou niet van om met zijn/haar grote liefde hoog in de lucht te zweven?

Valentijn is hét moment om samen op avontuur een onvergetelijke ballonvaart te maken. Misschien is het zelfs wel een mooi moment voor een belangrijke vraag?

één ding is zeker, zo dichtbij ben je nog nooit bij Cupido geweest!

Enjoy! Ballonvaarten biedt een aantal mogelijkheden om een ballonvaart te maken. Zo kunt u meevaren tijden een ochtendvaart of een avondvaart voor €145,- er persoon. Bij deze ballonvlucht varen er in totaal maximaal 8 passagiers met mee met onze piloot, Of om het helemaal af te maken kunt u  een VIP-vaart reserveren, een luchtballon speciaal alleen voor u en uw partner, zonder mede passagiers. Het perfecte moment om even samen te zijn.

Kijk voor meer informatie over deze ballonvaarten op:  http://www.enjoyballonvaarten.nl/aanbod/soorten-ballonvaarten/

Een allround avontuur die jullie nog lang bij zal blijven.

Gaat u het avontuur aan?

Reserveer uw luxe ballonvaartticket en beleef dit liefdevolle avontuur samen met de liefde van je leven.

Reserveer uw ballonvaartticket op www.enjoyballonvaarten.nl of bel naar 0316-700 215

Genomineerd voor Spiegel & Reflex Duivense starter 2017

25 oktober 2017

Enorm verrast zijn wij dat Enjoy! Ballonvaarten is genomineerd voor de Spiegel & Reflex Duivense startende ondernemer van het jaar 2017 door het MKB Duiven!

Hoe gaaf is dat!?

Wat zijn wij trots dat wij, samen met nog 2 andere startende ondernemers, door collega ondernemers zijn opgevallen en genomineerd zijn voor deze prijs. Jullie snappen natuurlijk dat wij met een grote glimlach op ons gezicht rondlopen sinds we dit nieuws hebben gekregen.

 

Wij verheugen ons op de komende periode en natuurlijk op de prijsuitreiking in januari.

Wil je ons tijdens deze, vooral leuke, periode volgen? Hou onze website en onze Facebookpagina dan goed in de gaten. Wij zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden tijdens dit mooie avontuur!

Enjoy!

Herfstactie

14 oktober 2017

Na een  moeilijke start van oktober is de nazomer weer helemaal terug en is het weer tijd voor luchtballon varen.

De herfst is een unieke periode om te gaan ballonvaren,. Dit komt omdat de uitzichten elke dag wisselen door het veranderen van de natuur van de zomerperiode naar de herfst.

Enjoy! Ballonvaarten heeft nog tot en met zondag 15 oktober een speciale ballonvaart aanbieding. Reserveer nu uw ballonvaart voor €135,- per persoon en vaar met ons mee in onze luchtballon. De ballonvaarttickets zijn een jaar geldig, dus ballonvaren in de zomer van 2018 is ook mogelijk!

Als u van de herfstactie gebruik wilt maken kunt u uw ballonvaartticket reserveren via onze webshop. Gebruik bij het betalen uw unieke code herfst2017, zodat u niet €145,- maar €135,- p.p. voor uw ticket betaald. U ontvangt uw luxe ballonvaartticket, nadat de betaling is uitgevoerd, binnen 2 werkdagen thuis via de post .

Enjoy! Ballonvaarten voert tot eind oktober ballonvaarten uit. Na deze maand begint de winterperiode en kunt u ervoor kiezen om uw ballonvaart vooruit te schuiven naar het volgende seizoen. U kunt ook aan ons doorgeven dat u op de bel lijst wilt staan voor de winter ballonvaarten. Wanneer de winter zich dan op haar mooiste kant laat zien zullen wij u bellen om te genieten van het mooie winterse landschap dat Nederland kan bieden.

Oktober is vaak de mooiste maand voor het maken van ballonvaarten, omdat de natuur dan de mooiste overgang maakt. Tevens telt de maand oktober gemiddeld nog aardig wat mooie dagen voor een ballonvlucht maken. Een herfstballonvlucht is dus een unieke manier om een zomer vol herinneringen af te sluiten. 

In de herfst is het buiten al een stuk koeler, waardoor er weinig opstijgende warme lucht is en het uitzicht vaak eindeloos is. Koud is het absoluut niet. De luchtballon drijft mee met de wind, waardoor je de grondtemperatuur zonder wind ervaart. Daarnaast hangen er boven de mand warme branders die zorgen voor een aangename temperatuur. Een vest of een jas is wel raadzaam om mee te nemen, vooral voor na de landing, dan koelt de temperatuur snel af.

Het is dus niet koud tijdens een herfstballonvaart. Doordat de zon al vroeg ondergaat is het verzamelen op de startlocatie vaak al tussen 16:00 uur en 17:00 uur. Het opbouwen van de luchtballon duurt ongeveer 45 minuten. De passagiers mogen hierbij helpen om zo nog meer betrokken te raken bij het team. Dit moet niet. Wanneer u er liever voor kiest om te kijken of wanneer u het lichamelijk niet aan kunt laat u het gewoon even weten aan ons. Wij houden dan natuurlijk rekening met uw wensen.

Nadat de ballon geheel is voorbereid om de lucht in te gaan en zij rechtop staat kunnen de passagiers instappen om een mooie ballonvaart te gaan maken. Wanneer alle passagiers in de mand staan is het tijd om te vertrekken. Een luchtballon kun je niet sturen. De wind bepaald de richting die de luchtballon tijdens de ballonvaart aflegt. De snelheid van de luchtballon wordt ook bepaald door de windsnelheid op dat moment.

Na minimaal één uur te hebben gevaren gaat de luchtballon piloot op zoek naar een landingsplekje. Meestal kiest de piloot hier een weiland voor uit. Nadat de luchtballon veilig is geland komt de grondcrew zo snel mogelijk naar de luchtballon toe en gaan we de luchtballon gezamenlijk inpakken. Nadat dit is gebeurd sluiten we, met het laatste restje daglicht, de ballonvaart op de traditionele manier af. Na dit tevens bijzondere en vooral gezellige moment krijgen alle passagiers een ballonvaartcertificaat. Hierna worden de passagiers teruggebracht naar de verzamellocatie.

 

Maak nu gebruik van onze speciale ballonvaart aanbieding.

Dan vaart u binnenkort, voor een nóg scherpere prijs dan wij normaal al bieden, met ons mee voor een onvergetelijke ballonvaart in Nederland. 

 

Voor nog meer leuke acties verwijzen wij u door naar onze Facebook pagina.

 

 

 

Ballonvaartactie

8 september 2017

Om te vieren dat Enjoy! Ballonvaarten veel nieuwe online vrienden heeft mogen begroeten hebben wij besloten om onze trouwe volgers te belonen met een ballonvaartactie.

Enjoy! Ballonvaarten geeft in de maand september maar liefst 3 gratis ballonvaarttickets weg op Facebook voor een mooie ballonvaart.

 

Wat moet je doen om hier kans op te maken?

Volg ons op Facebook en deel openbaar ons ballonvaartactie bericht op je eigen Facebookpagina.

Op 10, 17 en 24 september wordt er een winnaar getrokken.

Doe mee en wie weet vaart u binnenkort gratis mee in onze luchtballon!

Enjoy!

Geplande ballonvaarten

18 augustus 2017

Regelmatig krijgen wij de vraag waar mensen bij Enjoy! Ballonvaarten de geplande ballonvaarten kunnen vinden.

Op onze website zijn deze nog niet terug te vinden, omdat wij de ballonvaart pas inplannen wanneer er voldoende animo is voor een datum. Wij willen zo min mogelijk het risico lopen dat wij een mand niet gevuld krijgen en dan de wel ingeplande passagiers moeten teleurstellen dat wij niet kunnen gaan varen terwijl ze zich er wel op hebben verheugd.

Wanneer er onverwachts een aantal plekken vrijkomen door afmelding op een reeds ingeplande ballonvaart kan het zijn dat wij op onze Facebook pagina hier een melding van maken. Maar dit komt zeer sporadisch voor.

Wilt u ook een ballonvaart maken? Neem dan contact op met ons via onze contact-pagina en koop uw ballonvaartticket. U kunt ook rechtstreeks via onze webshop uw ballonvaartticket kopen. Wij bieden de service om deze via iDeal te betalen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een factuur thuis gestuurd te krijgen.

Heeft u al een ballonvaartticket en wilt u graag uw ballonvaart met Enjoy! Ballonvaarten inplannen dan kunt u, met uw ticketnummer bij de hand, contact met ons opnemen. Wij gaan dan samen in overleg met u kijken wanneer u het beste ingepland kunt worden op één van onze ballonvaarten.

Zomer en herfst seizoen 2017

1 augustus 2017

Inmiddels hebben we dit zomer seizoen al de nodige mooie ballonvaarten mogen maken, maar wat kwam de zomer laat op gang. We hebben veel ballonvaarten moeten cancelen i.v.m. het weer, maar gelukkig zijn de meeste ballonvaarten inmiddels alsnog uitgevoerd. Een aantal van onze ballonvaarten kunt u mee beleven door de foto's op de foto-pagina te bekijken. Geniet even van de prachtige beelden die onze passagiers hebben mogen ervaren.

De komende weken zal Enjoy! Ballonvaarten nog regelmatig het land in gaan om ballonvaarten uit te voeren.

Tot eind september zullen wij regelmatig zomer ballonvaarten blijven uitvoeren door heel Nederland. In oktober zit het seizoen er nog niet op. Wij zullen dan, bij goed weer, een aantal mooie herfstvaarten in gaan plannen, zodat onze passagiers de herfst in al haar pracht en praal op een unieke wijze van boven kunnen bewonderen.

Wilt u nog mee de lucht in? Geen probleem! Reserveer uw ballonvaart ticket via onze webshop of neem telefonisch contact met ons op via T: 0316-70 02 15. Wij plannen u dan de komende tijd nog in. Kunt u dit jaar niet meer mee? Geen probleem, uw ballonvaart ticket is 1 jaar geldig dus volgend jaar kunt u deze ook nog gewoon gebruiken!

Enjoy! Ballonvaarten ‘Ondernemer in beeld’ in Duiven

19 mei 2017

Enjoy! Ballonvaarten is door de website Duuve.nl uitgekozen als:

 

'Ondernemer in beeld'

 

De website www.duuve.nl zet bijzondere gebeurtenissen, evenementen en ondernemers uit Duiven in de spotlights. Enjoy! Ballonvaarten is als bijzonder bedrijf uitgekozen om als eerste Duuvens bedrijf in de schijnwerpers te staan.

 

Ga nu naar de website van Duuve.nl via deze link en lees het hele bericht over Enjoy! Ballonvaarten.

Moederdag actie

1 mei 2017

364 dagen per jaar staat jouw moeder voor jouw klaar, deze ene bijzondere dag mag jij voor voor haar klaarstaan.

Welk onvergetelijk cadeau kun je haar nu geven om haar te bedanken voor haar geweldige inzet het hele jaar door?

Een ballonvaart natuurlijk!

Speciaal voor Moederdag heeft Enjoy! Ballonvaarten een actie! Reserveer nu een ballonvaart voor slechts €130,- per persoon.

Ga naar onze webshop en vul bij het betalen de actiecode mama2017 in. De korting wordt dan automatisch verrekend. Deze actie is geldig tot en met 15 mei 2017.

Kijk ook op onze facebookpagina om deze actie en vele andere acties en foto's te bekijken!

Online reserveren

7 april 2017

Enjoy! Ballonvaarten houdt juist van de persoonlijke contacten met onze (toekomstige) passagiers. Toch krijgen wij steeds vaker te horen dat mensen bij ons een webshop missen, zodat ze (wanneer het ze zelf uitkomt) een ballonvaart bij ons online kunnen reserveren.

Wij willen deze mensen dan natuurlijk ook graag tegemoet komen en hebben daarom met ingang van vandaag een webwinkel online. Wie op onze website  rechtsboven op de button ''ballonvaart boeken'' klikt komt op onze webshop uit.

Uiteraard kunnen de mensen die telefonisch een ballonvaart bij ons willen boeken dit gewoon zo blijven doen. Kijk hiervoor op onze contact-pagina voor onze gegevens.