Ballonvaart Tolkamer

Enjoy! Ballonvaarten verzorgd ook ballonvaarten vanuit Tolkamer. Eén van onze vaste opstijglocaties ligt nabij de Bijland bij de ingang van het dorp.
Een tocht met de luchtballon vanuit Rijnwaarden is heel bijzonder., want de wind voert de ballon mee en de passagiers kunnen genieten van de unieke omgeving. Zo is direct na het opstijgen de Rijn te zien, maar ook de plaatsen Lobith, Herwen, Aerdt, Pannerden, Spijk en Zevenaar. Het landelijk gelegen Tolkamer zorgt voor een afwisselende ballonvaart, hierdoor zien we dorpen, uiterwaarden en de bekende Europakade. Ook Duitsland ligt op steenworp afstand.

..

Waarom een ballonvaart vanuit Tolkamer met Enjoy! Ballonvaarten?

Enjoy! Ballonvaarten is een lokaal ballonvaartbedrijf en wij hebben als streven onze passagiers de unieke ervaring te geven die zij graag willen. Zo stijgt Enjoy! Ballonvaarten ook echt op in het gebied waar uw voorkeur ligt. Geen kleine lettertjes, zodat u tegen uw wens in ergens anders uw ballonvaart moet maken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de exclusieve ervaring die bij ballonvaren hoort, dus geen massale mand vol. Waardoor u met veel passagiers bij elkaar staat, maar een kleine gezelschap van maximaal 6 mede passagiers. Op verzoek is het uiteraard wel mogelijk om grotere ballonnen in te zetten, zodat u ook met een grotere groep een mooi avontuur kunt maken.

Omdat wij beseffen dat veel mensen maar één of twee keer in hun leven een ballonvaart maken is ons doel de avond zo perfect mogelijk te laten verlopen. Zo nemen wij alle tijd voor onze passagiers en besteden wij ook extra aandacht aan de afsluiting. Dit doen wij bijvoorbeeld in de vorm van een hapje en een drankje. Dit krijgt u naast de traditionele afsluiting! Deze exclusieve ervaring bieden wij aan voor een scherpe prijs, zodat wij ballonvaren voor u zo toegankelijk mogelijk kunnen maken.

Hoe gaat het ballonvaren in zijn werk?

Zodra u uw ballonvaart bij Enjoy! Ballonvaarten heeft gereserveerd ontvangt u binnen 2 werkdagen uw luxe ballonvaart ticket met een uniek ticketnummer. Hiermee kunt u bij ons een afspraak maken om uw ballonvaart in te plannen. U kunt op onze website in de agenda kijken naar een reeds geplande datum, of u kunt contact met ons opnemen, zodat wij samen met u een datum in kunnen plannen.
Op de dag van de ballonvaart spreken wij, bij goed weer, een tijdstip af met de exacte verzamellocatie in Tolkamer. Mocht het onverhoopt te slecht weer zijn om een veilige ballonvaart te kunnen garanderen, dan zullen wij de ballonvaart annuleren. In dit geval maken wij z.s.m. weer een nieuwe afspraak met u. Uw ballonvaart ticket blijft dus geldig voor Tolkamer!

De ballonvaart vanuit Tolkamer

U ontmoet het Enjoy! team op de verzamellocatie. Samen leggen wij de luchtballon klaar. Vervolgens krijgt u een briefing van de piloot, waarna wij de luchtballon gaan vullen met lucht. Zodra de ballon klaar is kan iedereen instappen. De ballonvaart kan beginnen!
Tolkamer wordt steeds kleiner naar mate u verder de lucht in gaat. Meteen vanaf het begin krijgt u een fantastisch uitzicht over Rijnwaarden en verder. De luchtballon gaat naar waar de wind ons voert en na ongeveer een uur in de lucht gaat de piloot op zoek naar een geschikte landingslocatie. Hierbij wordt gekeken naar een plekje waarbij wij de eventuele landeigenaar en vee zo weinig mogelijk storen. Na de traditionele champagnedoop ontvangt u uw ballonvaart certificaat met gegevens van uw ballonvaart.

Wij plaatsen met regelmaat een aantal foto’s van de ballonvaarten. Zo kunt u een mooie impressie krijgen van de ballonvaarten die Enjoy! Ballonvaarten uitvoert. Neem gerust een kijkje op onze fotopagina, of op onze social media kanalen: facebook, instagram en pinterest. Hier zetten wij vaak een paar foto’s op na een van onze fantastische ballonvaarten.

Ballonvaart vanuit Tolkamer
Ballonvaart Tolkamer

Waarom Enjoy!

 • Luxe Enjoy! ticket
 • Exclusieve ervaring
 • Varen boven uw eigen regio
 • Uitgebreid programma
 • Professionele begeleiding
 • Scherp geprijsd
 • Klein gezelschap aan boord
 • Flesje water tijdens de vaart
 • Traditionele luchtdoop
 • Aandenken certificaat
 • Versnapering na de ballonvaart
 • Vervoer terug naar startlocatie

Contact:

 ’t Buske 15, 6921 BR Duiven

 info@enjoyballonvaarten.nl

 (0316) 70 02 15